Arhiv po mesecih:December 2012 (Zaposlitev1a blog)

Skrivnost do uspeha pri iskanju zaposlitve! Napišemo vam kvaliteten življenjepis in prijavo

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Dober in kvaliteten življenjepis in prijava vam bistveno izboljša možnosti pri iskanju zaposlitve. Dandanes ob povečanem številu iskalcev zaposlitve je dober življenjepis še toliko bolj pomemben kot nekdaj.


Pomoč: Prijava na oglas za prosto delovno mesto

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Naša spletna stran vam omogoča enostavno prijavo na katerega koli izmed zaposlitvenih oglasov objavljenih na naši spletni strani. Za prijavo na prosto delovno mesto morate biti naš registriran uporabnik in seveda registrirani morate biti kot iskalec zaposlitve.


Pomoč: Pregled aktualnih prijav na objavljene zaposlitvene oglase

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Na zaposlitvene oglase objavljene na naši spletni strani se vsi iskalci zaposlitve, ki ste registrirani, lahko prijavite hitro in enostavno s samo nekaj kliki.
V vaši nadzorni plošči lahko potem tudi spremljate aktualno stanje vaših prijav. Vidite lahko ali ste bili zavrnjeni ali ste morebiti povabljeni na razgovor.


Pomoč: Nalaganje življenjepisa za iskalce zaposlitve

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Vaš naloženi življenjepis je dostopen vsem uporabnikom, ki so registrirani kot podjetje oz. zaposlitvena agencija. Zato izkoristite možnost in ga naložite.


Pomoč: Urejanje osebnega profila za iskalce zaposlitve

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Vaš osebni profil je viden vsem uporabnikom, ki so registrirani kot delodajalci oz. zaposlitvene agencije. Zaradi tega vam svetujemo da izkoristite priložnost in svoj osebni profil ustrezno izpolnete takoj po vaši prvi prijavi v vašo nadzorno ploščo.


Pomoč: Urejanje profila podjetja / nalaganje logotipa podjetja…

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Svetujemo vam da takoj po prvi prijavi uredite oz. posodobite profil vašega podjetja. S tem tudi povečate kredibilnost vašega podjetja pri morebitnih iskalcih zaposlitve. Urejanje vašega profila je enostavno in hitro. Prav tako vam svetujemo, da v vaš profil priložite logotip vašega podjetja saj je logotip kasneje viden pri vseh vaših objavljenih zaposlitvenih oglasih.


Pomoč: Urejanje zaposlitvenih oglasov in spremljanje prijav kandidatov

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Vsak zaposlitveni oglas, ki ga objavite je viden tudi v vaši nadzorni plošči (velja za uporabnike, ki so registrirani kot delodajalci oz. zaposlitvene agencije).


Pomoč: Ne morem se prijaviti

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.18.2012

Tako delodajalci (zaposlitvene agencije) kot posamezniki se v svoj uporabniški račun prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom z uporabo skupnega prijavnega obrazca. To lahko storite z uporabo obrazca na desni strani strani pod naslovom “Prijavite se”. V kolikor še niste registrirani in še nimate svojega uporabniškega imena in gesla se najprej registrirajte.


Pomoč: Kako objavim nov zaposlitveni oglas

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.17.2012

Objava novega zaposlitvenega oglasa je mogoča samo v primeru da ste registrirani kot delodajalec oz. zaposlitvena agencija.
V primeru, da ste se že registrirali in imate svoje uporabniško ime in geslo se prijavite v svoj uporabniški račun.


Pomoč: Kako se registrirati?

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 12.17.2012

Registracija je hitra in enostavna. Vse kar morate storiti je da kliknete na povezavo “Registriraj se” v meniju zgoraj. Odpre se vam registracijski obrazec, ki ga morate ustrezno izpolniti. V kolikor ste iskalec zaposlitve potem označite opcijo, da se želite registrirati kot “iskalec zaposlitve” in nato še pravilno izpolnite obrazec do konca.