Arhiv po mesecih:April 2013 (Zaposlitev1a blog)

Zaposlitvene (kadrovske) agencije v Sloveniji [seznam]

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 04.25.2013

Za vse iskalce zaposlitve, ki razmišljate, da bi se vpisali v katero izmed kadrovskih agencij smo pripravili seznam le teh.

Predlagamo vam da si ogledate spletne strani agencij in si izberete po vašem mnenju najprimernejšo. Pred vpisom v katero koli agencijo vam svetujemo da jo tudi osebno obiščete in se pozanimate o pogojih in prednostih, ki vam jih prinašajo.


Primer objave naprednega grafičnega oglasa na zaposlitev1a [za delodajalce]

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 04.19.2013

Pred kratkim smo na naši spletni strani dodali novo funkcijo in sicer možnost objave naprednih grafičnih zaposlitvenih oglasov. Izbirate lahko med več kot 130-imi grafičnimi predlogami ali pa ustvarite svojo (lahko pa nam predstavite svoje želje in jo namesto vas izdelamo mi).


Zabavna prošnja za službo (video)

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 04.16.2013

Poglejte si zabavno video prošnjo za službo. Video si je na Youtube ogledalo že preko 500.000 ljudi, posneli pa so ga naši južni sosedi oz. stand up komik “Ivan Šarič”


Delite svojo izkušnjo z delodajalci (pozitivno ali negativno) z ostalimi iskalci zaposlitve

Objavil: Zaposlitev1a | Objavljeno: 04.04.2013

Zagotovo ste se pri iskanju zaposlitve že srečali tako s pozitivnimi kot tudi z negativnimi izkušnjami s strani delodajalcev. Delite svojo izkušnjo z ostalimi obiskovalci naše spletne strani in s svojo izkušnjo pomagajte ostalim iskalcem zaposlitve.