Pomoč: Kako se registrirati?

Registracija je hitra in enostavna. Vse kar morate storiti je da kliknete na povezavo “Registriraj se” v meniju zgoraj. Odpre se vam registracijski obrazec, ki ga morate ustrezno izpolniti. V kolikor ste iskalec zaposlitve potem označite opcijo, da se želite registrirati kot “iskalec zaposlitve” in nato še pravilno izpolnite obrazec do konca.
Izbrati morate še vaše uporabniško ime in geslo s katerim boste dostopali do vašega osebnega uporabniškega računa. Poleg tega morate vpisati še pravilen email naslov kamor boste po registraciji prejeli potrditveno povezavo, ter prejemali vsa ostala obvestila v zvezi z vašimi aktivnostmi na naši spletni strani. Registracija je brezplačna in vam omogoča tudi urejanje vašega osebnega profila in objavo vašega življenjepisa.

V kolikor se želite registrirati kot “delodajalec” oz. “zaposlitvena agencija”, potem ravno tako kliknite na povezavo “Registriraj se” v meniju zgoraj in izberite opcijo, da se želite registrirati kot “delodajalec”. Prav tako vpišite oz. izberite vaše uporabniško ime in izberite vaše geslo, ter vpišite vaš pravilen email naslov kamor boste prejeli potrditveno povezavo in vsa ostala obvestila v zvezi z vašimi aktivnostmi. Zaželjeno je da kot uporabniško ime vpišete ime vašega podjetja.

Samo registrirani uporabniki lahko objavijo zaposlitvene oglase oz. objavijo svoj življenjepis. Registracija je v obeh primerih brezplačna in vam vzame le nekaj trenutkov.

Po registraciji boste na vpisan email prejeli potrditveno povezavo, ki jo morate obiskati.
Šele nato se boste lahko prijavili v vaš uporabniški račun in ga začeli uporabljati.


Objavljeno: 17.12.2012 ob: 12:33:38 Objavil: Zaposlitev1a

V kategorijah: Pomoč