Objava nalog oz. izzivov – impresionirajte delodajalce s svojim znanjem

Na našo spletno stran smo danes (28.6.2013) dodali novo funkcijo, ki registriranim in prijavljenim delodajalcem omogoča objavo nalog oz. izzivov.

Naloge so po objavi podobno kot zaposlitveni oglasi objavljeni na naši spletni strani. Za celoten ogled naloge mora biti uporabnik prijavljen s svojim uporabniškim imenom in geslom. Povezave do nalog so (bodo) vidne tudi neprijavljenim obiskovalcem, vendar sama vsebina naloge ni vidna v celoti.Namen nalog / izzivov:Delodajalci lahko sedaj iskalcem zaposlitve zastavijo preprosto nalogo in takoj preverijo znanje in kompetence iskalcev zaposlitve, ki se odločijo sodelovati in sprejeti izziv. Pri vsaki objavljeni nalogi bo objavljen tudi email naslov na katerega delodajalcu pošljete svoje rezultate oz. izpolnjeno nalogo.Delodajalci pri objavi naloge lahko priložijo tudi datoteke, ki lahko služijo kot pomoč, primere ali pa vsebujejo nadaljna navodila za izpolnjevanje naloge. Namen nalog je torej po eni strani delodajalcu omogočiti lažjo izbiro pri izbiri bodočih sodelavcev, iskalci zaposlitve pa lahko namesto monotonega pošiljanja življenjepisov in prijav aktivno sodelujejo pri iskanju zaposlitve. Prav tako imajo iskalci zaposlitve možnost da pokažejo svoje znanje in s svojim znanjem impresionirajo delodajalce.Pomoč pri objavi nalog in obrazložitev posameznih poljNaloge lahko objavijo le uporabniki, ki so registrirani kot delodajalci oz. zaposlitvene agencije. Nato se prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom in v nadzorni plošči kliknite na povezavo “Objavite izziv / nalogo”. V prvem koraku izpolnite osnovne podatke o sami nalogi in nato kliknite na gumb za nadaljevanje na drug in hkrati zadnji korak pri objavi naloge.

Osnovni podatki (prvi korak):

- Naslov naloge (vpišite naslov npr. Izdelava marketinškega poročila)

- Kratek opis naloge (vpišite kratek opis v stavku ali dveh)

- Značke kategorije (po želji vpišite značke oz. kategorije naloge ločene z vejicami – npr. marketing, poročilo, prodaja…)

- Rok za oddajo (izberite rok do katerega pričakujete rezultate – do takrat bo naloga tudi objavljena na naši strani)

- Email naslov (Vpišite vaš email naslov, ki bo prikazan kot email naslov kamor bodo sodelujoči poslali rezultate oz. izpolnjeno nalogo)

S klikom na potrditveni gumb nadaljujete na drugi (zadnji) korak kjer ustrezno izpolnite še naslednja polja:- Opis naloge (podroben opis, obrazložitev, namen naloge)

- Rezultati (vpišite kakšne rezultate pričakujete, navedite morebitne primere… )

- Nagrada (po želji vpišite kakšna je vaša nagrada npr. Tistemu, ki nas bo najbolj prepričal ponujamo zaposlitev v našem podjetju)

- Prilaganje datotek (priložite lahko dodatne datoteke, ki lahko služijo kot pomoč pri reševanju naloge, datoteke z dodatnimi pojasnili, vzorci, primeri..)

Po kliku na potrditveni gumb bo vaša naloga / izziv objavljen na naši spletni strani. V času promocijskega obdobja lahko naloge objavljate brezplačno, potrebna je samo brezplačna registracija na naši spletni strani.


Kakšne naloge naj objavim?Glede na to, da bodo iskalci zaposlitve izpolnjene naloge pošiljali na vaš vpisan email naslov si zamislite naloge, ki jih je možno izpolniti in poslati.
Potem pa je odvisno od vas samih ali bodo to enostavne ali bolj kompleksne naloge. Zgolj za primer vam recimo ponujamo nekaj primerov naslovov:- Naredite Power Point prezentacijo, ki vsebuje….

- Sestavite in pošljite marketinško poročilo…

- Iz priložene Microsoft Excel tabele zajemite podatke in naredite graf…

- Sestavite email sporočilo, ki bi ga lahko poslali našim poslovnim partnerjem…

- Kako bi izboljšali spletno stran našega podjetja…

Izkoristite možnost promocijskega obdobja in objavite vaše naloge na naši spletni strani. Ste že registrirani? Registrirajte se brezplačno.


Objavljeno: 28.6.2013 ob: 12:14:49 Objavil: Zaposlitev1a

V kategorijah: Koristne informacije, Pomoč