Pomoč: Urejanje profila podjetja / nalaganje logotipa podjetja…

Svetujemo vam da takoj po prvi prijavi uredite oz. posodobite profil vašega podjetja. S tem tudi povečate kredibilnost vašega podjetja pri morebitnih iskalcih zaposlitve. Urejanje vašega profila je enostavno in hitro. Prav tako vam svetujemo, da v vaš profil priložite logotip vašega podjetja saj je logotip kasneje viden pri vseh vaših objavljenih zaposlitvenih oglasih.


Urejanje / posodobitev profila vašega podjetja:


Prijavite se v nadzorno ploščo z vašim uporabniškim imenom in geslom in nato kliknite na povezavo “uredite/spremenite vaš osebni profil”.

Po kliku se vam odpre nova stran, ki vsebuje tri obrazce. Prvi je za nalaganje vašega logotipa, drugi (malo nižje) pa je namenjen za objavo vašega profila podjetja, tretji pa vam omogoča spremembo vašega dostopnega gesla. Za ureditev profila izpolnite drugi obrazec in na kratko opišite vaše podjetje, dejavnosti, naslov itd.
Profil vašega podjetja je nato javno dostopen in viden vsem uporabnikom, tako da vam svetujemo, da ga ustrezno izpolnete, saj ga lahko uporabite tudi kot dobro referenco in lahko vsebuje tudi povezavo do spletne strani vašega podjetja. Predvsem vam svetujemo, da vpišete “opis vašega podjetja” saj je tudi pri objavljanju zaposlitvenih oglasov potrebno vpisati kratek opis vašega podjetja. V kolikor bo opis vašega podjetja vpisan v vašem profilu se bo avtomatsko pojavil tudi pri vpisu novega zaposlitvenega oglasa in vam ga torej ne bo treba vedno ponovno vpisovati.

Nalaganje logotipa vašega podjetja:

Svetujemo vam, da naložite tudi logotip vašega podjetja saj je logotip viden poleg vseh vaših objavljenih oglasih. Kot logotip lahko priložite slikovne datoteke s končnicami jpg, jpeg, gif, in png. Ne prilagajte majhnih slik saj se vaš priložen logotip samodejno zmanjša na ustrezno velikost. Za prilaganje logotipa uporabite prvi (zgornji) obrazec. Naenkrat je lahko priložen samo en logotip, torej če bi logotip radi zamenjali z novim najprej zbrišite trenutno priloženega s klikom na povezavo “Zbriši (odstrani) logotip” poleg logotipa in nato izberite datoteko z vašim logotipom in jo ponovno naložite. Nalaganje lahko traja nekaj časa in je odvisno tudi od hitrosti vaše povezave. Zato počakajte do konca prenosa in obvestila o tem ali je bil vaš logotip uspešno naložen.

Spreminjanje gesla za dostop do vašega uporabniškega računa:

Vaše dostopno geslo lahko kadarkoli spremenite. Za spremembo gesla uporabite tretji (spodnji) obrazec in najprej vpišite vaše staro (trenutno) geslo, ki ga uporabljate. Nato v ustrezno polje vpišite vaše novo geslo in nato še ponovitev vašega novega gesla. Na koncu vse skupaj potrdite s klikom na potrditveni gumb. Po spremembi gesla se boste avtomatično izpisali iz vašega uporabniškega računa in potrebna bo ponovna prijava tokrat z vašim novo izbranim geslom.


Objavljeno: 18.12.2012 ob: 12:00:32 Objavil: Zaposlitev1a

V kategorijah: Pomoč