Pomoč: Urejanje zaposlitvenih oglasov in spremljanje prijav kandidatov

Vsak zaposlitveni oglas, ki ga objavite je viden tudi v vaši nadzorni plošči (velja za uporabnike, ki so registrirani kot delodajalci oz. zaposlitvene agencije).

V vaši nadzorni plošči se nahaja celotna zgodovina vaših objavljenih oglasov. Oglase lahko naknadno urejate, jim podaljšate veljavnost, označite da je ustrezen kandidat že izbran, jih izbrišete in spremljate aktualne prijave iskalcev zaposlitve (tiste, ki se na razpisano delovno mesto prijavijo preko naše spletne strani).

Primer kako približno izgleda vaš objavljen oglas v nadzorni plošči si lahko ogledate na spodnji sliki (slika vsebuje tudi nekaj komentarjev in obrazložitev)V kolikor se preko naše spletne strani na vaš oglas prijavi vsaj en kandidat se pri vašem oglasu pojavi povezava “Trenutno prijavljenih kandidatov (x)” pri čemer je x število prijavljenih kandidatov. Ob kliku na povezavo lahko kadarkoli preverite stanje aktualnih prijav in ustrezne kandidate povabite na razgovor, neustrezne zavrnete – vse to samo z nekaj kliki.

Več podrobnosti si lahko ogledate na spodnji sliki. Slika vsebuje tudi nekaj komentarjev in obrazložitev.


Objavljeno: 18.12.2012 ob: 11:35:09 Objavil: Zaposlitev1a

V kategorijah: Pomoč